keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kuukauden lahja/ Giveaway of the month (1)
Ajattelin ottaa käyttöön päivän ruoka -postausten lisäksi jotakin muuta säännöllistä eli kuukauden lahjan. Tässä kuussa se on eväskori ja paljon ruokaa, josta osan voi ottaa mukaan piknikille, mutta osalle selvästikin täytyy tehdä jotakin - pyöräyttää lihapata tai leipoa sienipiiras. (Pöytä on vain rekvisiittaa).

Minulla on paljon minitavaraa, jota en itse tarvitse kartanossa. Joko minulla on se jo yhteen tai moneenkin kertaan tai se ei sovi 1700-luvulle, mutta oli vaan niin kiva tehdä. Vuosia sitten myin tekeleitäni ja siksi niitä on aikamoiset varastot vielä jäljellä, mutten enää aio ruveta myyntiin uudestaan, joten miksi ei antaa niitä mukaville nukeille syötäväksi, pidettäväksi, leikittäväksi jne. Joten tässä kuussa: ovatko nukkekotisi porukat nälkäisiä? Jos ovat, voit osallistua olemalla blogini lukija tai kirjautumalla sellaiseksi ja lähettämällä viestin tähän postaukseen... ihan mistä tahansa miniatyyriaiheesta :) 1.5. mennessä. Arvonta on vapunpäivänä.

I thought introducing a new regular series along with the food of the day posts. This is a "giveway of the month", this month being a picnic hamper and a lot of food, some of which can be put in the hamper but oviously some cannot - e.g. a beef casserole needs to be cooked and a swamp pie baked first. (The table is just props).

The reason for this series is that I have so much mini stuff I cannot use in the manor. I have it already there as one or even several copies or the items do not fit to the 18th century - they were just fun to make. Years ago I used to sell them at fairs but I am not going to do that any more. So why not give away them for nice dolls to eat, wear or play etc. So in this month: are your miniature folks hungry? If yes, you can participate by being my follower or becoming one and sending a comment to this post by 1st of May... concerning anything miniature related :). The lottery is on 1st of May.


5 kommenttia:

NarinaNäpertää kirjoitti...

Oi-joi...!! Mitä ihanuuksia (**)
Kyllä näyttää upealta! On sinulla taito hyppysissäsi. Tulee ihan vesikielelle kun noita katselee - kakutkin niin ihanan näköisiä, että vallan kuola alkaa suupielistä valumaan :)
PAKKOHAN tähän on mukaan päästä - toivottavasti huolit mukaan.. Kumpa onni olisi suosiollinen.
Nyt pitää pistää peukut ja varpaat ristiin ja toivoa parasta..
Miniterkuin, Irina

Sirkka Ulkuniemi kirjoitti...

Ihana arvonta! Olisi kiva saada oikean näköisiä ruokia. Niitä on niukanlaisesti. On ollut mukava seurava blogissasi esineiden tekovaihteita ja -tapoja. Niistä on saanut omaankin tekemiseen ideoita. Kiitos tietojen jakamisesta.

Merja kirjoitti...

Mukaan tähän keväiseen arvontaa minäkin! Pianhan tässä päästään piknikille.

Tiina kirjoitti...

Upeita herkkuja. Luulen, että olen sinulta ostanut joskus aivan ihanan piparkakkutalon ...
Joko näillä herkuilla saisin houkuteltua omat nukkeni laatikoista pois?

Meritan nukkis kirjoitti...

Ihania herkkuja! Mukaan tottakai ;-)