maanantai 16. helmikuuta 2015

Temppelipuutarhan tekokuvaus, osa 2/ tutorial of the temple garden, part 2
Tässä on loput tekokuvauksesta. Lisäsin sammalta ja ruohoa kiviaidan kiviin. Käytin pienoisrautateiden maisemointimateriaaleja.

This is the rest of the tutorial. Adding moss and grass on wall stones. I used material for miniature railway sceneries.Kehäkukkien tekoa. Kaikki, mitä tarvitaan on kopiopaperi, päällystetty rautalanka, pumpulia (kukan keskustaan) ja kuviolävistimiä.

Making marigolds. All you need is copy papers, coated wire, cotton (for the centre parts) and punches.Ruusujen tekoa. 28 sydäntä, yhteensä neljää eri kokoa, tarvitaan yhden ruusunkukan tekoon.

Making roses. 28 individual hearts of four different sizes are needed for one rose flower.Köynnösten tekoa. Making the creeping plants.Joutsenten kiinnitys lisävedellä. Joutsenet on tehty fimosta ja höyhenistä.

Attaching swans with additional water material. The swans are made of fimo and feathers.Valmis boxi. Se tosiaan on erillinen boxi, ei osa kartanokaappia.

The ready box. It is indeed a separate "roombox", not a part of the manor cabinet.

4 kommenttia:

Katrina kirjoitti...

Kyllä teet kauniin puutarhan. Kukat ja köynnökset näyttävät kauniilta harmaata kiveä vasten. Aivan ihania nuo tekemäsi kukat.

Jessucca kirjoitti...

Siis aivan upeaa!<3 Postauksesi inspiroi minua ryhtymään minipuutarhailuun. Olet aivan taitava tekemään minejä :D

Tingeling kirjoitti...

Kiitos Katrina! Kukkia on kiva tehdä, vaikka aikaa menee rutkasti enemmän kuin ruoantekoon. Kiitos Jessucca! - hienoa, että sait inspiraatiota. Kevättalvi onkin parasta aikaa minipuutarhailuun isompia puutarhahommia odotellessa.

Ma ri kirjoitti...

Niin upeita nuo kukat!! Pakko varmaan kokeilla itsekin! Tosi kaunis boksi.