sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Ystävänpäivälahja-arvonta / For Valentine's Day lottery give away
Fjärilsgårdin naiset ovat niin innostuneita rakentamaan nukkekoteja, ettei niille löydy tilaa omasta kartanosta ja siksi he lahjoittavatkin niitä ystävilleen. Ystävänpäivän kunniaksi ja siksi, että lupasin jossakin vaiheessa järjestää uuden arvonnan, kun blogillani on yli 100 seuraajaa eli tässä se nyt on. Voit osallistua arvontaan seuraavasti: olet blogini seuraaja (jos et ole liittynyt, niin tervetuloa vaan), lähetä tähän postaukseen kommentti, jossa kerrot, mistä erityisesti pidät blogissani ja mitä haluaisit nähdä lisää: esim. ruokia, pukuja, ulkomaisemia, huonekaluja, historiafaktaa, tarinaa nukkekodin asukkaista, nykyaikaa (sellaistakin teen, mutten ole laittanut tähän blogiin), kuvauksia siitä, miten ja mistä materiaaleista mitäkin olen tehnyt tai jotakin muuta... Arvon tämän nukkekodin nukkekotikaapin noin viikon päästä eli ystävänpäivänä 14.2.

The ladies of the Fjärilsgård manor are so busy making dollhouses that they cannot keep all houses themselves but give them to their frieds. I promised to have a give away lottery when I have 100 followers so here it is. You can take part in the lottery if you are a follower (if not, you are welcome to be one), send one comment to this post by telling what do you especially like in my blog and what would you like to see more: e.g. food, clothes, outside sceneries, furniture, historical facts, stories of the life in the manor, contemporary projects (I have those as well but have not put them in this blog), descriptions/ tutorials how the projects are realised or something else. The lottery of this 1:144 dollhouse cabinet will be on Valentine's Day, 14th February.

Yleiskuvaa nukkekotikaapista. The whole dollhouse cabinet.


Huoneita. The rooms.

14 kommenttia:

Katrina kirjoitti...

Juuri eilen jätin pitkän kommentin pyytämästäsi aiheesta. Siis erityisesti minua ovat ihastuttaneet ruoat, mutta toki koko nukkekotisi elämä. - Nyt arvottavana oleva pieni nukkekoti on hurmaava kaikkine ihanine yksityiskohtineen.

hannajaleijona kirjoitti...

Voi miten hillittömän upea arvontapalkinto! Minua viehättää yhdistelmä 1700-luvun tietämystä ja taidokkaasti toteutetut minitulkinnat tuosta ajasta, mutta mieluusti näkisin myös sinun nykyaikaasi. :) Kaikki kelpaa.

Meritan nukkis kirjoitti...

Olen seurannut jo tovin blogiasi, ja nyt olen virallisesti lukijasi. Ja, tietenkin tahdon osallistua arvontaasi. Palkinto on hurmaava! Olen ihaillut erityisesti mini ruokiasi ;-)

Siili kirjoitti...

Mmmmahtava palkinto! Minä luen mielelläni tarinoita asukkaista ja katselen kauniita kuvia, totta kai.

vaatehuttuja(@)gmail.com

kaija kirjoitti...

ihana palkinto ja ihana blogi!Katselen kuvia ja luen mielelläni historiallisia kauniita postauksia. kaimaen1 at luukku.com

Merja kirjoitti...

On kyllä vaikea päättää mistä pidän blogissasi eniten...... 1700-luku sinänsä on kiinnosta aikakausi ja on kiva tietää mistä olet mitäkin tehnyt.
Palkinto on hurmaava!

NarinaNäpertää kirjoitti...

Koska yritän itsekki (vaihtelevalla menestyksellä) ruokia tehdä, niin tietenkin ne..
Ja koska olen itse niiden tekemisessä niin surkea, niin toisaalta myös vaatteet on ne kiinnostavimmasta päästä olevia asioita jos jotain "esiin nostaa" haluaa :)
- yleensä kyllä aina katselen kuvia mielenkiinnolla ja taitojen ja kekseliäisyyden ihasteluksihan se yleensä menee :)
Upeaan arvontaan tahtoisin mielelläni mukaan minäkin.
Miniterkuin, Irina

Piikko kirjoitti...

Moi! Ai mistäkö tykkään täällä?! Kaikesta! Itse kun teen mitä sattuu aikakautta, niin on kiva seurata, kun on oikein paneuduttu historiaan. Ihanat kuvat ovat aina ilo silmälle ja sielulle.♥
Ystävänpäivä arvontasi palkinto on aivan huikea! Mukaan arvontaan!
t.piikko

shaairah kirjoitti...

Oi miten ihana, ilman muuta haluan osallistua arvontaan! Nautin oikeastaan kaikenlaisista postauksista blogissasi, mutta erityisesti sisutuskuvauksista ja prosessinkuvauksista :)

Nukkemaailmani kirjoitti...

Ystävänpäivä arvontasi palkinto on aivan ihana. Ilman muuta mukaan arvontaan! Katselen mielelläni kuvia ja luen historiallisia postauksia.

Sirkka Ulkuniemi kirjoitti...

Ystävänpäivä-arvontasi palkinto on upea! Haluan osallistua arvontaan. Blogisi eroaa massasta. Arvelen, että suunnittelet asiat hyvin ja pidät suunnitelmistä kiinni. Et poukkoile sivuraiteille. Työn jälki on täydellistä. Työsi ovat kauniita. Olisi mukava tietää jatkossa, teetkö myös muiden aikakausien tavaroita.

Äiti suurestamaailmasta kirjoitti...

Sinulla on taitavat kädet ja teet kaikki esim. vaatteet viimeisenpäälle. Kamerankäyttö on myös taitavaa. Ruuat on aina mielenkiintoisia ja miten niitä laittaa esille.

Daydreamer kirjoitti...

Oh! I LOVE the mini mini house!!! Please include me in the lottery!
I am enjoying your posts very much... your food is great and such a variety! I love the history and would love to see more of the dolls and their clothes and their stories.... I do love tales to go with the houses!!!
Thank you for this exciting opportunity giveaway!

Tiina kirjoitti...

Päivän ruoka -sarja on ollut kiva.
Arvontapalkinto superhieno.