perjantai 28. elokuuta 2009

Koko kartano, The whole manor, Hela gården

Tässä on kartanoni kaikki huoneet. Järjestyksessä ylhäältä alas: kouluhuone/kotiopettajan makuuhuone, vintti, lastenhuone, emännän huone, isännän huone/kirjasto, förmaaki, ruokailuhuone, keittiö, eteinen, ruoka- ja viinikellari, vaja/talli ja piikatupa. Kartano on rakennettu viimeisen neljän vuoden aikana ja osa sisustuksesta on vielä kesken. Jatkossa esittelen huoneen kerrallaan.

Here are all the rooms of my manor. From upstairs to downstairs: school room/ chamber for the governess, attic, nursery, Ladys bedroom, master bedroom/library, drawing room, dining room, kitchen, hall, food and wine cellar, shed/stable and the cottage of maids. The manor has been built during last four years and some rooms are still unfinished. In future I will present the manor room by room.

Här finns alla rum av Fjärilsgården. Uppifrån till ner: tutorrummet/ guvernessens rum, vinden, barnrummet, makans sovrum, makens sovrum/ biblioteket, förmaket, matsalen, köket, farstun, mat och vinkällären, lidret/stallet och pigstugan. Jag har byggt gården under senaste fyra år och några rum är inte ännu färdiga. I fortsättningen ska jag presentera varje rum i sin tur.4 kommenttia:

hannajaleijona kirjoitti...

No onpa hämmentävää nähdä kartano näin! On uskomatonta, miten tarkasti mielikuvitus on koonnut kuvasi aivan oikeaksi taloksi ja nyt tuntuu ihan hassulta taas ajatella, että kyseessä on kaappinukkekoti. Eipä olekaan mikä tahansa nukkekoti, vaan upea, komea kokonaisuus talleineen kaikkineen. Upea!

Lissu kirjoitti...

Kiva nähdä upea kartanosi kokonaisuudessaan!Onkos se nyt "valmis"? Minkäkokoisia nuo huoneet ovat?

Tingeling kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
No, ei se valmis ole, ei edes vielä "valmiskaan." Vintti on ihan kesken ja parhaillaan viimeistelen kouluhuonetta. Myös piika-aitassa ja kellarissa on paljon puuhaa. Isännän ja emännän huoneet taas ovat jo ihan valmiit. Huoneet ovat noin L40 x S45 cm ja korkeus 25 - 30 cm.

Juu, kyllä tämä kartano on omassakin mielikuvituksessani komea puukartano parvekkeineen kaikkineen, mutta kaappihan se on. Itse asiassa kaappia jaksan katsoa "huonekaluna" paljon kauemmin kuin monimutkaista nukkekodin julkisivua - kokeillut olen niitäkin, mutta vintille ovat päätyneet.

Pubdoll kirjoitti...

Amazing work!